Hva Kan Du Forvente På Campingturen?

Enten du vet det eller ikke, er camping en fin måte å komme i kontakt med deg selv. Det er også en måte å slappe av fra hverdagens stress. Det er noen ting du må huske på, så her er noen tips for å få campingturen til å fungere bra.

Forkjøl iskisten din ved å fylle den med is, minst seks timer før avreise. Når du skal dra, pakker du nedkjølte drinker og blokkerer is, ikke i terninger. Popping romtempererte drikker vil ta opp verdifullt isliv, og terningene vil smelte mye raskere enn en blokk!

Planlegg deretter når det gjelder mat. Det er et problem å få plass i bilen til all maten du trenger. Imidlertid er riktig næring avgjørende når du er i skogen. Også varer som er ganske rimelige i din lokale butikk, bærer ofte en høyere prislapp i nærheten av campingplasser. Å ta med nok mat betyr at du vil spare penger og holde alle i familien i godt humør.

For å øke soveopplevelsen mens du camping, ta med en pute som du kan legge under soveposen. Denne puten fungerer som en barriere mellom deg og den harde bakken der kvister og treknuter kan forårsake merkelige soveforhold. Hvis en pute ikke er praktisk, ta med noen ekstra tepper som du kan brette over på seg selv for å lage en pute.

Hvis du planlegger noen form for backcountry -camping, er et must -carry -element et brannstartpakke. Hvis du er i en overlevelsessituasjon, er ild en måte å lage mat på, holde deg varm, rense vann og signalisere om hjelp. Mange campingbutikker selger brannstartere som kan brukes når de er våte og ikke krever drivstoff. Prøv også å lage ild når du ikke er i en overlevelsessituasjon, slik at du vet at du kan gjøre det hvis behovet oppstår.

Du tror kanskje naturen gir alt det treet du trenger, men treet der du befinner deg, kunne allerede blitt plukket rent, eller det kan være vått. Ta med litt ved og lagre det i et område som ikke er fuktig når du slår leir.

Finn ut det nye utstyret ditt før du går på camping. Praksisen hjelper virkelig. Ingen ønsker å komme til campingplassen, bare for å finne ut at de ikke vet hvordan de skal bruke noe eller sette opp sitt eget telt. Tren med det nye utstyret ditt før du setter foten din på campingplassen.

Hvis du bruker telt til camping, må du tenke mye på å kjøpe teltet ditt. Tenk på klimaet. Vurder din prisklasse. Hvor ofte vil du bruke dette teltet? Du vil ikke kjøpe et telt som ikke tåler elementene. Samtidig trenger du ikke betale en formue for et telt du planlegger å bruke bare én gang.

Du kan slappe av når du er på camping, og når du koser deg kan du bli litt mer i harmoni med deg selv. Bruk tipsene i denne artikkelen for å sikre at du virkelig liker alt det er å nyte på campingturen. Se etter måter å gjøre opplevelsen din til en du vil huske.