Da Kan Du Ta Turen Til Dette Campingrådet! Les Før Du Drar

Enten campingturen din vil være kort eller lang, er det alltid ting du bør huske på for turen. For mange drar på camping uten å lese litt på den først. Denne artikkelen vil diskutere informasjon og tips som du bør trenge å vite før du legger ut.

Når du går camping, må du sørge for at du holder en liste over alle forsyninger som du har tenkt å bringe. Du må sørge for at du inkluderer alt du trenger på turen. Dette er den beste måten å sørge for at du ikke glemmer noe for turen.

Ta med en stor søppelpose for skittentøy, og oppbevar den på et sentralt sted, egnet for alle i festen. La dem pakke klærne sine individuelt, da dette gjør det mye enklere å finne enn om du legger alt i en felles oppbevaringsboks eller veske. Kaste i et tørketrommelark til en hvilken som helst pose du vil lukte frisk.

Prøv å komme til leiren godt før mørkets frembrudd. Dette tillater deg å få en følelse for lå av landet og gir deg muligheten til å sette opp leiren mens du fortsatt kan se hva du gjør. I tillegg lar det barna føle seg litt mer komfortabel med sine omgivelser fordi de vil ha tid til å utforske.

Mens du har denne visjonen om en morsom camping tur, mange ganger skraper og kutt bare synes å komme med all den moroa. Pass på at du tar en førstehjelps pakke med deg inn i naturen fordi ulykker bare skjer, og det er alltid bedre å være trygg enn Sorry. Forhåpentligvis vil det bli pakket trygt bort, men du vil ha fred i sinnet at du er forberedt hvis noe skjer.

Når pakking for camping eventyr, sørg for at du pakke bare det du trenger for måltider. Hvis du er på campingplassen, vil maten må bli kaldt så det ikke ødelegge. Hvis du er på stien, noe ekstra eller overflødig mat kan være en byrde. Hvis du pakker akkurat nok mat for den tiden du er på stien, vil du ikke bli veid ned av overflødig vekt.

Ta bare bilder og la bare fotavtrykk. Det er tommelfingerregelen når du camper. Bruk bare naturressursene du trenger, og ikke legg igjen spor du campet når du drar. Plukk opp alt søppel, slukk og dekk eventuelle branngroper, begrav alt menneskelig avfall, og få området der du campet til å se ut akkurat som det gjorde da du fant det.

Når du planlegger en camping eventyr, sørg for at du pakke de riktige klærne for turen. Sjekk værmeldingen og ta med klær som vil være nødvendig på turen. Hvis det kommer til å bli kaldt, sørg for at du har riktig strøk, hansker og sko. Husk også å pakke en regn poncho uansett hva værvarselet forutsier.

Det er ikke nødvendig for turen å være en bummer fordi du ikke var forberedt på noen av de mest grunnleggende tingene som følger med camping. Takket være denne artikkelen er du en campingproff! Ha en flott tid utendørs og overrask alle med all din nye kunnskap mens du er på turen.

Nyttige Campingtips Du Må Vite Før Du Drar

En av de beste måtene å ha det gøy ute og nyte alt naturen har å tilby, er å dra på camping. Imidlertid er det ikke nok å bare dra ut i skogen uten å vite hva du gjør. Ved å huske følgende råd, kan din neste campingtur være en å huske.

Når du pakker til campingturen, må du pakke med et par flip -flops eller vannsko. Disse vil komme godt med på og rundt campingplassen. For eksempel, hvis du bor på en campingplass som har baderom og du planlegger å ta en dusj, må du bruke sko i dusjen for å beskytte føttene mot fotsopp.

Før du drar, ta et par minutter å lage en sjekkliste over alt du trenger. Det er ingenting verre enn å komme til en campingplass og deretter finne ut at du ikke har det du trenger for å være komfortabel. En sjekkliste er et godt hjelpemiddel når du pakker. Prøv å begynne å samle ting flere dager før du drar, så har du god tid.

Når du får et helt nytt telt for campingturen, må du ta det ut og sette det opp hjemme før du går på camping. Dette forhindrer deg i å ha et telt med manglende brikker, og deretter kan du sette det opp på riktig måte. En liten øvelse kan eliminere frustrasjonen over å sette opp et nytt campingutstyr.

Øvelse gjør mester når man slår opp telt. Ta deg tid til å sette opp teltet før du reiser til turen. Dette lar deg bygge din ferdighet ved å bygge teltet, og vil også hjelpe deg med å finne eventuelle problemer med teltet i tilfelle du må bytte det mot et bedre alternativ.

Gjør alt du trenger klar til måltidene dine før du kommer til campingplassen. Hvis du bare camping i noen dager, bør denne første turen til butikken være alt du trenger å gjøre. Lagre på ikke -bedervelige varer også. Du vil ikke at du eller dine familiemedlemmer skal være sultne på turen.

Det er viktig at du finner et trygt sted å slå leir og slå opp teltet ditt før solen går ned. Når du reiser i en bobil, må du parkere trygt før det er mørkt. Slå opp teltet på land som er flatt og tørt. Å sette opp leiren din før det blir mørkt, vil gi deg tid til å bli kjent med campingplassen og området rundt. Dette kan bidra til å redusere stresset du har under turen.

Vurder å kjøpe rimelige walkie-talkies å ta med deg på din neste campingtur for å gi en måte å holde kontakten med alle i festen din på områder der mobiltelefonmottakelse kanskje ikke er tilgjengelig. Dette kan være spesielt viktig hvis du camping med barn og trenger å holde oversikt over hvor de befinner seg.

Når du vet hva du gjør, er det mye lettere å ha det gøy på din neste campingtur. Ved å bevæpne deg med noen grunnleggende råd, kan du unngå vanlige feil og bare fokusere på å kose deg. Bare husk tipsene fra denne artikkelen for å ha en flott tid med camping.

http://rafting-eventyrguide.com/

Ikke Vær Uforberedt! Campingtips For Å Gjøre Turen Flott

Så mange mennesker elsker skjønnheten i naturen. Å være fullt bevæpnet for turen kan virkelig maksimere nivået av nytelse du har under campingturen. Hvis du bruker litt tid på å lese rådene her, kan du gjøre din neste campingtur til en veldig hyggelig tur.

Du kan tenke deg at naturen har en uuttømmelig tilførsel av ved, men det kan ikke være annet enn vått tre som nekter å brenne. Ta med litt ved og lagre det i et område som ikke er fuktig når du slår leir.

Vann er veldig viktig når du er på camping. Når du camping på en campingplass, bør det være rikelig med vann tilgjengelig, men på stien må du ha med deg noen. Hvis du skal gå lange avstander, bør du sannsynligvis bære jodtabletter for å rense alt vann du finner før du drikker. Vær forsiktig, dysenteri kan være dødelig.

Ta med en søppelsekk i plast og legg alt av familiens skitne klesvask i den. Dette forhindrer at elementene blander seg med de rene klærne. Det gjør det også praktisk for deg når du kommer hjem. Du kan ganske enkelt tømme posen i vaskemaskinen og begynne å jobbe med det hele umiddelbart.

Med camping, kommer bålet. Sørg for at bålet ditt er i et åpent rom og langt nok unna børste eller trær, slik at du ikke risikerer at en herreløs gnist brenner dem. Omgi ilden med steiner for å holde den inneholdt. Viktigst av alt, aldri la noen bål være uten tilsyn. Hvis du trenger å dra av en eller annen grunn, må du sørge for at bålet er slukket helt.

Når du går på camping, må du ha på deg lukkede sko. Når du går i skogkledde områder, kan du komme over nesten alt; for ikke å snakke om at ting kan falle på føttene. Det kan også være lurt å ta en tur. Så neste gang du skal ut på camping, må du ha på deg sko som kan gå overalt du vil dra.

Sørg for at du er klar over hvilke sykehus som er i nærheten av campingplassen din og hvordan du kommer til dem. Selv om du ikke vil tenke på at det er noe som skjer på turen, er det en mulighet. Enkelte skader vil nødvendiggjøre et besøk til legen, så det er best å vite hvor du skal dra før noe skjer, og du er i panikkmodus.

Når det er på tide å sove, er det lurt å sette kjølerne du tok med deg inn i bilen. Bjørner har blitt ganske kunnskapsrike i disse dager og har funnet ut at disse kjølerne vanligvis bærer matvarer, og dette vil tiltrekke dem til campingplassen din.

Hvis du kommer til å tøffe det, kan du fortsatt ta med litt luksusartikler for å legge til komfort på campingturen. Ta med litt godteri, litt kaffe du liker eller noe som er lett, men som minner deg om hjemmet. Å ha denne luksusen tilgjengelig kan hjelpe deg med å løfte humøret.

Camping er noe som er virkelig hyggelig. God forskning er grunnlaget for en fantastisk campingtur. Du er snart klar for din første campingtur hvis du følger tipsene du leser ovenfor.

http://rafting-eventyrguide.com/